top of page

Wie zijn we?

5394_20190615_205428_162205072_socialmed

Pim van de Beek

 

Leeftijd: 24 jaar

Opleiding: Small Business and Retailmanagement (afgestudeerd)

Sport/hobby: fitnessen, hardlopen, fietsen, zwemmen en tevens kan ik genieten van verre reizen.

Guus van de Beek

 

Leeftijd: 21 jaar

Opleiding: Fysiotherapie (bezig), Sport & Adventure                 (P gehaald)

Sport/hobby’s: Heel veel verschillende sporten, maar passie voor voetbal en passie voor natuur en avontuur.

 

Samen zijn wij MindBrothers

De naam MindBrothers

1. Wij zijn twee broers en wij geloven erin dat de MIND het belangrijkste is om controle over te hebben. Daarnaast hebben we door dingen die we meegemaakt hebben als individu, allebei op onze eigen manier, een bijna identieke manier van denken ontwikkeld.

 

2. Wij als mensen hebben in stressvolle en moeilijke situaties altijd twee stemmetjes in ons hoofd. Zij horen als het ware als broers samen te werken, maar in zware tijden overheerst altijd die ene stem die zegt dat je moet stoppen en moet opgeven. Gebruik de enorme kracht van die andere stem die je door de pijn en lijdensweg heen begeleid. Wanneer je dit ingewikkelde proces kunt toepassen, ontstaat er een connectie tussen je twee stemmen in je mind. Ze worden MINDBROTHERS.

Waarom MindBrothers?

In 2015 is een familielid van ons om het leven gekomen als gevolg van psychische problemen. Deze gebeurtenis heeft veel indruk gemaakt en onze ogen geopend. Daarna zijn er veel meer jongeren in onze naaste omgeving overleden ten gevolgen van psychische problemen. De prevalentie en incidentie van psychische problemen zal met de jaren gradueel toenemen blijkt uit statisch onderzoek. In 2030 verwacht men dat psychische stoornissen onder de bevolking het grootste maatschappelijk probleem wordt. Ook de kosten zullen dan hoog oplopen tot bijna 20 miljard euro. Psychische problemen onder jongeren wordt dus in onze ogen onderschat en daarom zijn we met het idee gekomen om MindBrothers op te zetten.

bottom of page